Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

 

Anekke táska

Anekke táska egyedi megjelenésével kápráztat el minket. Minden Anekke családnak mondanivalója van, a bolygonk az élővilágunk megóvására hívja fel a figyelmet! Anekke kollekcióban pénztárcák is szerepelnek, ha szeretnél a táskádhoz egy szép Anekke pénztárcát itt megtalálod.  Női divat pénztárca - Anekke (taskagaleria.hu) Minden Anekke táskánk készleten, szállítás 1-2 munkanap.

Testvér webáruházban találsz Anekke ruhákaAnekke ruházat - Kiegészítők (bagpark.hu)

Anekke papucsokat cipőket itt találsz Anekke lábbeli - Kiegészítők (bagpark.hu)

Rendezés:
Anekke termékek Spanyolországból származnak. 1974 óta vannak ezek az egyedi újra megújuló táskák a piacon. Anekke táska nem csak rendkívül dekoratív a táskái, pénztárcái sokszínűségével egyedi mintázatával kiemelkedik a versenytársai közül. A táskák nem csak szépek és mutatósak, de belső kialakításuk is rendkívül praktikus, sok rekesz és zseb segíti a táska viselőjének komfortérzetét. Nagy hangsúlyt fektetnek az Anekke táskák és pénztárcák  minőségére, hogy minél tovább szolgálja viselőjét. Webáruházunkban minden termékünk raktáron van, ezért nem kell sokat várni a megrendelt termékre, nem kap olyan választ, hogy elfogyott.:) Táskáink üzletünkben is megnézhetőek. Ha esetleg csak Anekke hátizsák érdekel akkor itt https://hatizsakom.hu/divat-hatizsak-146/anekke-hatizsak-235 találod a legnagyobb választékot.
Az oldal tetejére