Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

 

Iskolatáska

Jótanácsok iskolatáska választáshoz:

Rendezés:

Az iskolatáska megvásárlása felelősségteljes és hosszútávra szóló feladat. Gyermeke egészsége és jó közérzete függhet attól, hogy milyen hátizsákot kell nap, mint nap hordania. Nem lényegtelen az adott modell kialakítása, ahogy érdemes az apróbb részletekre (szivacsozás minősége, kulacstartó és uzsonnás fiók milyensége) is nagy hangsúlyt fektetnie. A kínálatunkban kapható variációk piacvezető minőséget képviselnek, orvosilag igazolt módon. A készletben főszerephez jutó termékpaletta tagjait gyógytornászok és praktizáló doktorok javasolják, ami támogatást és támaszt jelenthet önnek a döntés során. A gyermekek tartása nem egyszer nevezhető hanyagnak, ami nem játék, hiszen később gerincferdülés, púposság alakulhat ki. Ezek nemcsak komoly esztétikai, hanem súlyos egészségügyi problémák, melyek visszafordítása nehézkes, nem egyszer lehetetlen.

Éppen emiatt érdemes a prevencióban gondolkodnia. Táskáink ergonomikus kialakításúak, ezzel kényelmes feltételeket biztosítanak a mindennapos cipeléshez. Ráadásul a minőségi kivitelezés akár a helytelen testtartás kontrollálásához és javításához is hozzájárulhat. A hátizsákok súlya 900-1100 gramm, vagyis a modellek hihetetlenül könnyűek, nem súlyosbítva tovább a gyermekek terheit. Az iskolába szánt tanszerek tömege évről-évre nő, már első osztályban is. A merev fal a cipekedésben és a stabilizálásban nyújthat hathatós segítséget. A tökéletes iskolatáska gyermeke hátára van szabva! A táskák alja kemény, ami azért óriási találmány, mert a gyerkőcök néha szeretik szánkáztatni hátizsákjukat, ami ilyen feltételek mellett nem jelenthet kihívást, s nem generálhat minőségromlást.

Az oldal tetejére