Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

 

Iskolatáska elsősöknek

Jótanácsok iskolatáska választáshoz:

Rendezés:

Az optimális iskolatáska elsősöknek orvosilag tesztelt, s emellett (a pozitív kutatási eredményeknek köszönhetően) orvosok és gyógytornászok által ajánlott. A kínálatunkban kizárólag ilyen minőségi variációk közül válogathat, melyek egyedi mintázatukon kívül a praktikum tekintetében is verhetetlenek. Az ergonomikus kialakítás a lelke mindennek, legalábbis a táskák világában mindenképpen. Sem a kényelem, sem a biztonság szempontjából nem lényegtelen, hogy milyen fizikai paraméterekkel büszkélkedik az a hátizsák, melyet évekre szán gyermekének. Az iskolás évek komoly kihívások elé állítják a kellékeket, éppen ezért a strapabíró, stramm kialakítás alapvető elvárás. A készletünkben elérhető termékek alja kemény, ami azért óriási pozitívum, mert így ha gyermeke úgy dönt, húzza-vonja kicsit a táskáját, akkor sem történik baj, s nem kell minőségromlással számolnia.

Visszatérve a kivitelezés milyenségére, azért nem elhanyagolható tény, hogy milyen táskát vásárol gyermekének, mert egyetlen jó elhatározással megóvhatja szeme fénye hátát. A helytelen testtartás sajnos népbetegség, s ez a kijelentés a fiatalok körében is maximálisan megállja a helyét, kezdve a legifjabb korosztály tagjaival. Az elhanyagolt tartásbeli problémák a későbbiekben gerincferdüléshez, púpossághoz vezethetnek, melyek komoly esztétikai és súlyos egészségügyi nehézségek, s csak nagy áldozatok, speciális tornagyakorlatok árán fordíthatóak vissza, vagy mérsékelhetőek (nyilván ez a konkrét állapot jellemzőitől függ). Az iskolatáska elsősöknek akkor ideális, ha gerincbarát! A merev falú modellek tovább fokozhatják gyermeke komfortját: a pakolás ilyen körülmények között egyszerűvé válik, míg a viselés roppantul kényelmessé, hála a minimális 900-1100 grammos tömegnek.

Az oldal tetejére