Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

 

Iskolatáska felsősöknek

Rendezés:

Az iskolatáska felsősöknek jelentős kihívásoknak van kitéve. Egyrészt az órákra nagy mennyiségű tanszerrel kell készülni. A kiegészítők súlya évről-évre nő, vagyis ez a megterhelés idővel csak fokozódik. Másrészt a gyermekek nem mindig figyelnek teljes koncentrációval oda arra, hogy megóvják kellékeiket, azaz néha itt-ott a földön húzzák, vagy neki ütik a falnak őket. Ezt sem lehet megelőzni, természetes velejárója az iskolás létnek, ám pontosan ezért élvez prioritást a minőségi: stramm, stabil, strapabíró kialakítás.  A kínálatunkban kapható hátizsákok közös jellemvonása, hogy ergonomikus kivitelezésűek, ami egyet jelent a gyermekek hátának egészségével. 

Hogy hogyan? Az orvosilag tesztelt technológiának hála a helytelen tartás problematikája megelőzhető, de akut nehézség esetén akár még vissza is fordítható. A javulás garantálható. A helytelen, vagyis hanyag testtartás felnőtt korban komoly egészségügyi következményekkel járhat. A gerincferdülés mellett a púposság sem ritka negatív mellékhatás. A hátfájdalmak pedig tovább súlyosbíthatják az amúgy sem rózsás helyzetet. Az ideális iskolatáska felsősöknek évekre szóló választás! A vásárlás során érdemes még a szivacs milyenségét is alaposan tanulmányoznia. Bár a piacon kapható variációk első ránézésre hasonlóak, valódi minőséggel nálunk találkozhat, termékeinket  webáruházunkban és üzleteinkben szerezheti be .

Az oldal tetejére