Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tovább tájékozodhat erről Adatkezelési tájékoztatónkban

19.990 Ft
Menny.:

Anekke Studio, 3 in 1 női pénztárca / kistáska, púder

Kívánságlistára teszem
19.990 Ft

Anekke Studio női 3 in 1 kistáska és pénztárca, ez a vonal a Hollywood kollekció része. Studio ihlette mintázatban megjelenik a tudomány és a mozi vászon is. A színes hullámok, melyek a wifi-t jelenítik meg, és a hímzések, sziluettek melyek a tudományos és mozi elemek alkotnak csodás képeket. 

Ez egy igazán különleges darab mely nem csak pénztárca és nem csak kistáska. A pénztárca rész lepatentolható, és külön pénztárcaként is használható, de a vállpántot ehhez is hozzá tudjuk csatolni, hogy viselni is tudjuk.  A pénztárca körbe cipzáras, belsejébe cipzáras aprópénztartót és a papírpénznek 2 fakkot találunk benne, valamint a kártyáinknak helyet. A másik fele egy kistáska, mely egy rekeszes és fémkapcsos zárral záródik. Ide tehetjük a  mobiltelefonunkat, napszemüvegünket egy séta során. A vállpánt ehhez is felcsatolható, külön is. Amennyiben összepatentoljuk egy igazán praktikus kistáskát kapunk a városi sétákra, vagy az autóba ideális. Vedd meg minél előbb és használd nap mint nap ezt az Anekke különlegességet.

Cikkszám: 38763-909
Elérhetőség: Készleten
Gyártó: Anekke
Menny.:
Mindent raktárról szállítunk

Mindent készletről szállítunk
1-2 munkanap alatt                                       (bizonyos American Tourister bőröndök, 5-8 munkanap)

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás
15.000 Ft feletti rendelésnél

100% Garancia

100% Garancia
Ha nem tetszik, küldd vissza

Leírás és Paraméterek

A  tavaszi-nyári kollekció Hollywood elnevezésű vonulatát a régmúlt Hollywoodja ihlette most az Anekkénél. A híres Hedy Lamarr, aki nem csak gyönyörű volt, de okos is. Tudósként is fontos szerepe volt a történelemben, mert Ő találta fel a WIFI-t. Példát és utat nyitva minden nőnek, hogy merje élni az álmait. Légy szenvedélyes te is ezzel a  táskával!!

Márka Anekke
100% minőség

100% Minőség
Csak eredeti termékek

Segítőkész ügyfélszolgálat

Segítőkész ügyfélszolgálat
Munkanapokon 8-18 óráig

Folyamatos akciók

Folyamatos akciók
Megújuló akcióinkkal várunk

Az oldal tetejére